★★★★★ 100% Pure Arganolie rechtstreeks uit Marokko

Go to account settings

Slideshow Items

  • DailyArgan Exfolierende handschoen (Kessa Glove)

The rating of this product is 4 out of 5

1 review

Exfolierende handschoen (Kessa Glove)

€4,99
Binnenkort weer beschikbaar

Exfolierende handschoen (Kessa Glove) om eenvoudig onzuiverheden te verwijderen van je huid

 Pure Arganolie gewonnen in Marokko
 Gratis verzending vanaf €25, anders €4,95

Beschrijving

De Kessa Glove is de perfecte oplossing voor het exfoliëren van je huid op een natuurlijke en effectieve manier. Deze handschoen is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om dode huidcellen, vuil en onzuiverheden van je huid te verwijderen, waardoor je een stralende en gezonde gloed krijgt.

Het geheim van de Kessa Glove ligt in de unieke textuur van de handschoen. De handschoen is gemaakt van viscose en heeft een zachte, maar toch stevige textuur. Hierdoor kun je gemakkelijk de dode huidcellen en onzuiverheden van je huid schrobben, zonder dat je de huid beschadigt of irriteert.

Een ander voordeel van de Kessa Glove is dat hij geschikt is voor alle huidtypen, inclusief de meest gevoelige huid. Hij is ook zeer gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen maar de handschoen aan te trekken, hem te bevochtigen met warm water en dan zachtjes over je huid te wrijven. Spoel de handschoen na gebruik goed uit en laat hem drogen.

De Kessa Glove is niet alleen effectief in het exfoliëren van je huid, maar ook zeer hygiënisch. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor je hem steeds opnieuw kunt gebruiken.

Kortom, als je op zoek bent naar een natuurlijke en effectieve manier om je huid te exfoliëren, dan is de Kessa Glove de perfecte oplossing. Bestel nu en ervaar zelf de voordelen van deze fantastische handschoen.

The rating of this product is 4 out of 5

4 sterren op basis van 1 beoordelingen

Sweva
13-04-2023 13:11

The rating of this review is 4 out of 5

Fijn, simpel handschoentje. Doet wat het belooft
0%

Je winkelwagentje is leeg

Inloggen