Go to account settings 1

Arganolie voor je Handen

Ben jij iemand die veel en vaak last heeft van droge handen? Dan is arganolie perfect voor jouw huid. Lees hier hoe arganolie het beste voor jou kan werken voor droge handen!
Arganolie voor je Handen

Zo gebruik je arganolie voor droge handen

We horen vaak dat sommige verzorgingsproducten wat ‘aggressief’ kunnen werken voor sommige huidtypes. Bij arganolie is hier geen sprake van. De olie is namelijk 100% puur waardoor er geen chemische middeltjes in zitten, wat betekent dat het erg mild voor je huid is. In de olie zit een grote hoeveelheid vitamine E, wat bijdraagt aan een gezonde en verzorgde huid. De vocht inbrengende werking van arganolie zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt wanneer je deze regelmatig gebruikt. De olie zorgt er namelijk voor dat vocht in je huid blijft zitten. Omdat er in de arganolie ook omega 6 en 9 zit, zorgt het voor herstel van je huid.

Waarom arganolie beter voor je handen is dan traditionele cremes

De meeste verzorgingsproducten voor droge handen werken maar tijdelijk. Denk bijvoorbeeld aan vaseline. Deze substantie is na een paar uur weer uitgewerkt, waardoor je handen weer een stuk droger aanvoelen. Dit komt omdat ze enkel het gevoel van droge handen verhelpen door oppervlakkig de droogte tegen te gaan.

Arganolie trekt daadwerkelijk in de huid waarbij de verschillende actieve bestandsdelen die de olie rijk is, in de huid van je handen trekken.

Door dagelijks gebruik van arganolie zul je langzaam aan verschil gaan merken op lange termijn. Je huid zal er beter uit gaan zien én voelen!r 3 specifieke manieren hoe je arganolie voor droge handen kunt gebruiken.

De manier om arganolie voor je handen te gebruiken

Het beste moment om arganolie op je handen te masseren is direct na het handen wassen. Dan zijn ze schoon van bijvoorbeeld oliën die kunnen voorkomen dat de arganolie in je huid trekt.

Die enkele druppels arganolie op je vingertoppen en masseer deze lichtjes in je handpalmen, zodat het een beetje warm wordt. Verspreid de olie goed over je handen, vergeet tussen de vingers niet!

Je kunt dit aan het begin van de dag doen, maar de olie werkt het meest optimaal wanneer je deze aanbrengt voor het slapen gaan.

0%

Je winkelwagentje is leeg

Inloggen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »