Go to account settings 1
07 Mar 2023

Arganolie van Kruidvat of DailyArgan?

Arganolie van Kruidvat of DailyArgan?

Arganolie is een veelgebruikt product in de beauty-industrie vanwege de vele voordelen die het biedt voor de huid en het haar. Het staat bekend om zijn voedende en hydraterende eigenschappen en wordt vaak gebruikt als moisturizer, conditioner en zelfs als make-up remover. Hoewel het gemakkelijk verkrijgbaar is bij veel retailers, is niet alle arganolie gelijk gemaakt. In dit artikel bespreken we waarom je beter voor 100% pure arganolie van DailyArgan kunt kiezen dan die van de Kruidvat.

Kruidvat Arganolie bevat amandelolie

Het eerste en belangrijkste verschil tussen de arganolie van Kruidvat en DailyArgan is dat Arganolie van de Kruidvat niet 100% pure arganolie is. Het bevat namelijk amandelolie. Amandelolie kan ook goed zijn voor de huid, maar het heeft niet dezelfde voordelen als arganolie. Door amandelolie aan de mix toe te voegen, wordt de concentratie van arganolie in het product verlaagd. Hierdoor krijg je minder van de voordelen die arganolie te bieden heeft.

Pure arganolie heeft meer voordelen

100% pure arganolie heeft een hoog gehalte aan vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten. Dit maakt het een uitstekende keuze voor het hydrateren en voeden van de huid en het haar. Het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering. Daarnaast kan het helpen bij het verminderen van littekens en het genezen van beschadigde huid.

DailyArgan arganolie is biologisch en duurzaam

DailyArgan arganolie is afkomstig van de arganboom die alleen groeit in Marokko. Het wordt met de hand geperst door de lokale Berberse vrouwen die al eeuwenlang deze techniek beheersen. Dit zorgt ervoor dat het product van hoge kwaliteit is en dat de gemeenschap in Marokko er baat bij heeft.

Bovendien is de arganolie van DailyArgan biologisch en duurzaam geproduceerd. Dit betekent dat er geen chemicaliën worden gebruikt en dat het productieproces milieuvriendelijk is. Dit is beter voor de gezondheid van je huid en het milieu.

Conclusie

Hoewel Kruidvat Arganolie natuurlijke ingrediënten bevat, is het niet 100% pure arganolie en mist het de voordelen van deze olie. Bovendien is de productie niet altijd duurzaam en milieuvriendelijk. Als je op zoek bent naar een product dat het beste uit arganolie haalt en tegelijkertijd goed is voor het milieu, kies dan voor 100% pure arganolie van DailyArgan.

Recente artikelen

  1. Wat is Batana Olie Precies?

    Wat is Batana Olie Precies?

  2. Alles over Rozemarijn Olie

    Alles over Rozemarijn Olie

  3. Wat is Oil Pulling?

    Wat is Oil Pulling?

  4. Wat is Chebe Poeder?

    Wat is Chebe Poeder?

  5. Olie voor Haargroei: Batana Oil & de TikTok Trend
0%

Je winkelwagentje is leeg

Inloggen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »