Go to account settings 1
31 Jan 2023

Arganolie voor je baard

Arganolie voor je baard

Onze arganolie is 100% puur. Dat betekent dat het boordevol voedende en verzorgende stoffen zit, zoals vitamine E en antioxidanten. Hierdoor krijgt het een voedende kwaliteit. Daarom is arganolie voor je baard uitermate geschikt.

De vitamine E in de arganolie zorgt ervoor dat celvernieuwing wordt gestimuleerd. Wanneer dit gebeurt kan het ook zorgen voor een versnelde baardgroei.

Met arganolie voor je baard kunnen de haren in je baard zachter gaan aanvoelen en een verzorgde look geven.

Een veel voorkomende klacht is dat de huid onder de baard droog wordt. Door middel van arganolie kan de huid gevoed worden waardoor schilfers verleden tijd zijn.

Hoe gebruik je arganolie voor je baard?

Voor optimaal gebruik van arganolie voor je baard raden we voor het aanbrengen van de olie aan om eerst goed te scrubben. Dit zorgt er voor dat je huid goed schoon is. Laat daarna enkele druppels arganolie op je vingers vallen. Masseer de olie in op de plekken waar je baard zit, probeer zo goed mogelijk de huid te bereiken.

Extra glans in je baard met arganolie

Naast dat de arganolie goed is voor de hoofdhuid onder je baard, kan het ook bijdragen aan een gezonde look van de baardharen. Laat enkele druppels olie op je vingers vallen en laat je vingers door je baard glijden. Zorg dat er voldoende olie gebruikt wordt zodat je elke plek op je baard kan bereiken. Arganolie kan ervoor zorgen dat er een prachtige glans ontstaat in de haren van je baard.

Recente artikelen

  1. Wat is Batana Olie Precies?

    Wat is Batana Olie Precies?

  2. Alles over Rozemarijn Olie

    Alles over Rozemarijn Olie

  3. Wat is Oil Pulling?

    Wat is Oil Pulling?

  4. Wat is Chebe Poeder?

    Wat is Chebe Poeder?

  5. Olie voor Haargroei: Batana Oil & de TikTok Trend
0%

Je winkelwagentje is leeg

Inloggen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »